ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ 27.11.2020.
2курс,1група
УРОК№ 18
Тема уроку : Преадаптація та постадаптація.
Д.З. Опрацювати ст.12-14 .
Література:Задорожний К.М.Біологія і екологія (рівень стандарту)
Підручник для 11класу.Закладів загальної середньої освіти.К.Задорожний.
-Харків:Видавництво « Ранок»,2019.-208с. Іл.
Уроки проходять онлайн на платформі :Meet.
1курс, 27 група (Гігієна та санітарія виробництва)
УРОК№ 5-6 .
Тема уроку:Харчові отруєння та їх профілактика .
План.
1. Поняття про харчові отруєння.
2. Класифікація харчових отруєнь.
3. Харчові отруєння мікробного походження.
Д.З. Опрацювати конспект. У підручнику ст. 83-85 .
Література: Білоруська Й.С. Основи мікробіології, санітарії та гігієни: Навчальний посібник для учнів проф.-техн.навч.закладів.-К.:Техніка,2003.-128 с.
Уроки проходять онлайн на платформі: Meet. Meet.gogle.com.
Meeting
URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza
2курс, 6 група
УРОК№ 24 .
Тема уроку: Адаптація як властивість біологічних систем.
Д.З. Опрацювати параграф1 ст.4-5 .
УРОК: 25 .
Тема уроку: Форми адаптацій .
Д.З. Опрацювати параграф 2 ст.8-11.
Література :Задорожний К. М. Біологія і екологія (рівень стандарту)
Підручник для 11класу.Закладів загальної середньої освіти. К. Задорожний.
-Харків: Видавництво « Ранок»,2019.-208с. Іл.
Уроки проходять онлайн на платформі :Meet. Meet.gogle.com.
Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io
Немає коментарів:
Дописати коментар