середа, 24 березня 2021 р.

Дистанційне навчання  24.03.2021.

2 курс , 7 група (Фізіологія харчування).

Урок№ 3.

Тема  уроку:  Нормування  білків у раціонах  харчування.

Д.З. Опрацювати  запитання.

Урок№4

Тема  уроку: Нормування ліпідів  у раціонах  харчування.

Д.З. Опрацювати конспект.

3 курс, 1 4 група

Урок№  20.    

Тема уроку : Забруднення   гідросфери  та її охорона.

Д.З.Опрацювати ст.   138-142             

Література:Задорожний К.М.Біологія і екологія (рівень стандарту)

Підручник для 11класу.Закладів загальної  середньої освіти.К.Задорожний.

-Харків:Видавництво  « Ранок»,2019.-208с. Іл.

 Уроки  проходять  онлайн   на  платформі :Meet. Meet.gogle.com.

Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io  

1курс, 27 група  (Гігієна та санітарія виробництва)

УРОК№  2 2.  

Тема  уроку: Гігієнічні вимоги  до транспортування, прийому  та зберігання харчових продуктів.           

Д.З. Опрацювати   конспект. У підручнику ст.75-79.

Урок №23

Тема  уроку: Санітарні  вимоги до  кулінарної обробки  харчових  продуктів.

Д.З. Опрацювати  конспект.

 Література: Білоруська Й.С. Основи        та гігієни: Навчальний                                          посібник для учнів проф.-техн.навч.закладів.-К.:Техніка,2003.-128 с.

Роки                           проходять  онлайн   на  платформі:       . Meet.gogle.com.

URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza

 

     

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ 09.02.2022.

  Дистанційне   навчання     09.02.2022. 1курс 16 група(хімія) УРОК№37 Тема уроку: Контрольна   робота . «Оксигеновмісні сполуки». ...