Дистанційне навчання 24.03.2021.
2 курс , 7 група (Фізіологія харчування).
Урок№ 3.
Тема уроку: Нормування білків у раціонах харчування.
Д.З. Опрацювати запитання.
Урок№4
Тема уроку: Нормування ліпідів у раціонах харчування.
Д.З. Опрацювати конспект.
3 курс, 1 4 група
Урок№ 20.
Тема уроку : Забруднення гідросфери та її охорона.
Д.З.Опрацювати ст. 138-142
Література:Задорожний К.М.Біологія і екологія (рівень стандарту)
Підручник для 11класу.Закладів загальної середньої освіти.К.Задорожний.
-Харків:Видавництво « Ранок»,2019.-208с. Іл.
Уроки проходять онлайн на платформі :Meet. Meet.gogle.com.
Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io
1курс, 27 група (Гігієна та санітарія виробництва)
УРОК№ 2 2.
Тема уроку: Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.
Д.З. Опрацювати конспект. У підручнику ст.75-79.
Урок №23
Тема уроку: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.
Д.З. Опрацювати конспект.
Література: Білоруська Й.С. Основи та гігієни: Навчальний посібник для учнів проф.-техн.навч.закладів.-К.:Техніка,2003.-128 с.
Роки проходять онлайн на платформі: . Meet.gogle.com.
URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza
Немає коментарів:
Дописати коментар