вівторок, 16 березня 2021 р.

  Дистанційне  навчання 16.03.2021.

2 курс ,  7 група         

Урок№ 41

Тема уроку : П.Р.№2 Розробка рекомендацій щодо профілактики захворювань .      

Д.З.Опрацювати ст. 56-70.     

Урок№ 42

Тема  уроку: Навчальний  проєкт. Особиста програма зміцнення здоров’я.      

Д.З.Опрацювати ст.  70-88 .                 

Література:Задорожний К.М.Біологія і екологія (рівень стандарту)

Підручник для 11класу.Закладів загальної  середньої освіти.К.Задорожний.

-Харків:Видавництво  « Ранок»,2019.-208с. Іл.

 Уроки  проходять  онлайн   на  платформі :Meet. Meet.gogle.com.

Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io  

  1курс,  28  група 

УРОК№  49

Тема уроку:  Особливості  генофонду  людських   спільнот.

Д.З. Опрацювати  параграф 70.    

УРОК№ 50

Тема уроку :  Сучасні  завдання  медичної  генетики.

Д.З.Опрацювати  параграф 70 .         

 

 Уроки  проходять  онлайн   на  платформі :Meet. Meet.gogle.com.

Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io   Д.З . Опрацювати       

1 курс,  26  група 

УРОК  № 20    

Тема уроку:   Вуглеводи, ліпіди: огляд будови.

Д.З. Опрацювати  параграф 22.

Урок№ 21   .

Тема  уроку:  Обмін  речовин та енергії.

Д.З.Опрацювати  параграф 55.

 Література:Задорожний К.М.  Біологія і екологія: підручник для 10 кл.закл.загал.серед.освіти. –К.М.Задорожний   О.М.Утєвська.-Харків:Видавництво       «Ранок».2018 -240с.:іл.

Уроки  проходять  онлайн   на  платформі:Meet. Meet.gogle.com.

Meeting URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza 

  2курс, 7  група  (Гігієна та санітарія виробництва)

УРОК№  1.  

Тема  уроку: Санітарні  вимоги  до кулінарної  обробки  харчових  продуктів .

         План                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

1.     Санітарні вимоги до приготування  холодних страв і закусок

2.     Гігієнічні  вимоги  до реалізації готової  продукції.

Д.З. Опрацювати   конспект. У підручнику ст.75-79.

 Література: Білоруська Й.С. Основи        та гігієни: Навчальний                                          посібник для учнів проф.-техн.навч.закладів.-К.:Техніка,2003.-128 с.

           Уроки  проходять  онлайн   на  платформі:       . Meet.gogle.com.

URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ 09.02.2022.

  Дистанційне   навчання     09.02.2022. 1курс 16 група(хімія) УРОК№37 Тема уроку: Контрольна   робота . «Оксигеновмісні сполуки». ...