Дистанційне навчання 16.03.2021.
2 курс , 7 група
Урок№ 41
Тема уроку : П.Р.№2 Розробка рекомендацій щодо профілактики захворювань .
Д.З.Опрацювати ст. 56-70.
Урок№ 42
Тема уроку: Навчальний проєкт. Особиста програма зміцнення здоров’я.
Д.З.Опрацювати ст. 70-88 .
Література:Задорожний К.М.Біологія і екологія (рівень стандарту)
Підручник для 11класу.Закладів загальної середньої освіти.К.Задорожний.
-Харків:Видавництво « Ранок»,2019.-208с. Іл.
Уроки проходять онлайн на платформі :Meet. Meet.gogle.com.
Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io
1курс, 28 група
УРОК№ 49
Тема уроку: Особливості генофонду людських спільнот.
Д.З. Опрацювати параграф 70.
УРОК№ 50
Тема уроку : Сучасні завдання медичної генетики.
Д.З.Опрацювати параграф 70 .
Уроки проходять онлайн на платформі :Meet. Meet.gogle.com.
Meeting URL:https://meet google.com/mnq-xih-io Д.З . Опрацювати
1 курс, 26 група
УРОК № 20
Тема уроку: Вуглеводи, ліпіди: огляд будови.
Д.З. Опрацювати параграф 22.
Урок№ 21 .
Тема уроку: Обмін речовин та енергії.
Д.З.Опрацювати параграф 55.
Література:Задорожний К.М. Біологія і екологія: підручник для 10 кл.закл.загал.серед.освіти. –К.М.Задорожний О.М.Утєвська.-Харків:Видавництво «Ранок».2018 -240с.:іл.
Уроки проходять онлайн на платформі:Meet. Meet.gogle.com.
Meeting URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza
2курс, 7 група (Гігієна та санітарія виробництва)
УРОК№ 1.
Тема уроку: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів .
План
1. Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок
2. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Д.З. Опрацювати конспект. У підручнику ст.75-79.
Література: Білоруська Й.С. Основи та гігієни: Навчальний посібник для учнів проф.-техн.навч.закладів.-К.:Техніка,2003.-128 с.
Уроки проходять онлайн на платформі: . Meet.gogle.com.
URL:https://meet google.com/ toc-jwbv-hza
Немає коментарів:
Дописати коментар